انواع هکرها
فهرست مطالب
در این مطلب، گروه فنی رایانه کمک قصد دارد شما را با انواع هکرها آشنا کند، پس تا پایان این مطلب ما را همراهی بفرمایید.
همه با شنیدن نام هکر ناخودآگاه ذهننشان به سمت افراد زیرک و نابغه ای می رود که پشت سیستم های کامپیوتر خود نشسته و در حال خرابکاری و دزدیدن اطلاعات سیستم سازمان های امنیتی و کامپیوترهای شخصی هستند.ولی همیشه به اینصورت نیست و هکرهایی هایی هم با اهداف خوب وجود داردند.
هکر ها انواع مختلفی دارند که عبارتند از :
-
هکر کلاه سفید :
به احتمال زیاد نام هکر کلاه سفید را زیاد شنیده اید. اگر بخواهیم در یک جمله هکر کلاه سفید را معرفی کنیم می توان گفت هکرهای قابل اطمینان در نیمه تاریک وب. همچنین این هکرها به عنوان هکر اخلاق مدار نیز شناخته می شوند در حقیقت این هکرها، کارشناسان امنیت سایبری هستند که با انجام تست های نفوذ و تشخیص نقاط ضعف سیستم های امنیتی در سازمان ها و دولت ها به کار گرفته می شوند هکرهای کلاه سفید افراد قابل اطمینانی هستند که طرف شما هستند نه بر علیه شما. هدف آنها، پیدا کردن آسیپ پذیری سیستم شما جهت کمک به حذف بد افزارها و ویروس های سیستم شماست.
-
هکر کلاه سیاه :
هکر های کلاه سیاه در نقطه مقابل هکر های کلاه سفید قرار می گیرند و بر علیه شما می باشند، به همین علت باید از آنها دوری کرد.حتما از جرائم سایبری زیاد شنیده اید.قطعا یکی از همین هکر ها پشت این جرائم قرار دارند. با این که این هکر ها بیشتر دغدغه شان، مالی است ولی همیشه اینطوری نمیباشد.
این هکر ها بیشتر از سیستم های بانکی و سازمانی برای نفوذ به شبکه و اطلاعات شخصی مربوط به به قربانیان جهت دسترسی به اهداف خود استفاده می کنند.
-
هکر کلاه خاکستری :
هکر های کلاه خاکستری معمولا بین هکر های کلاه سفید و کلاه سیاه قرار می گیرند. آنها اکثرا از مهارت خود برای مقاصد شخصی استفاده نمی کنند و قصد آن ها ممکن است هم خوب باشد و هم بد.
به طور مثال، هکری که توانسته به سیستم یک سازمان نفوذ کند، می تواندیا نقاط ضعف آن سیتم را به مدیران آن سیستم هشدار دهد و یا اینکه آن را در اینترنت انتشار دهد، این تصمیم کاملا به شخص هکر بستگی دارد.
-
هکر Script Kiddies :
Script Kiddies ها معمولا هکر های آماتوری هستند که به اصول و مهارت های کدنویسی اهمیت نمی دهند. این هکر ها معولا با ابزارها و کدهایی که توسط دیگر هکر ها یا توسعه دهندگان نوشته شده به هدف خود می رسند. انگیزه این دسته از هکرها اکثرا تحت تاثیر قراردان دوستان و جلب توجه آنهاست.
اغلب حمله هایی که توسط هکر های Script Kiddies صورت مگیرد شامل حملات DoS و DDoS میباشد.
-
هکر کلاه سبز :
هکر های کلاه سبز از دیگر گروه های هکر های آماتور می باشند که تفاوت هایی با هکر های Script Kiddies دارند که برخلاف آن ها علاقه زیادی به یادگیری دارند و تمایل بسیار زیادی برای تبدیل شدن به یک هکر واقعی دارند.
-
هکر کلاه آبی :
از دیگر هگر های تازه کار که انگیزه اصلی آن ها گرفتن انتقام از افرادی که آن ها را آزرده است، می باشد هکر های کلاه سبز می باشند، آن ها تمایل زیادی به یادگیری ندارند و اکثر حمله های آن ها از نوع سرریزی IP است که باعث وقوع حملات DDoS میشود، است.
-
هکر کلاه قرمز :
این گروه از هکر ها مانند هکر های کلاه سفید، هدفشان متوقف کردن کارهای خرابکارانه هکر های کلاه سیاه می باشد. تفاوت عمده آن ها با هکر های کلاه سفید این است که در مقابله با کلاه سیاه ها تابع هیچ قانون و قاعده ای نمی باشند.
-
هکر معروف به Hacktivist :
هکر های Hacktivist هکرهای ناشناسی هستند که با انگیزه ایجاد تغییرات اجتماعی و غیره به هک سازمان ها و نهاد های دولتی پرداخته تا اعتراض خود را به همه نشان دهند.
-
هکر های طرفدار یک کشور یا دولت :
این هکر ها توسط یک کشور یا دولت مشخصی پشتیبانی می شوند تا به سیستم های امنیتی و اطلاعات خصوصی و محرمانه کشور های دیگر دست پیدا کنند. ابزار های فوق پیشرفته و بودجه های هنگفتی به این هکر ها اختصاص داده می شود تا بتوانند بدون نگرانی به وظیفه خود عمل کنند.
-
هکر های افشاگر :
کارمندی که با قصد استراتژی مخفیانه در ارگان یا نهادی استخدام شده تا در وقت مناسب به افشاگری اطلاعات خصوصی و محرمانه ان نهاد بپردازد، جز این دسته از هکر ها می باشند. به عنوان مثال می توان از اسنودن، کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی نام برد.
در پایان امیدوارم این مطلب برای شما مفید و ارزنده بوده باشد.
کارشناسان رایانه کمک میتواند شما را در حل مشکلات کامپیوتری و تلفن همراه یاری کنند
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 3.9 / 5. تعداد امتیازات 10
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)