متاتگ چیست ؟
فهرست مطالب
متاتگ ها (Meta tag) یکی از موارد مهم در سئو به شمار میروند و شما از این پارامتر برای معرفی محتوای صفحه ی خود میتوانید استفاده کنید و یکی از از پارامتر مهم در الگوریتم های رتبه بندی گوگل در نظر گرفته میشود.
کار متاتگ ها یا متا دیتا ها توصیف اطلاعات صفحات و سایت شما میباشد که این تگ ها معمولا در قسمت head سایت نوشته میشود و در نهایت موتور های جستجو از این متا ها برا ی شاخص گذاری صفحات شما استفاده کنند.
با استفاده از متاتگ ها شما میتوانید نحوی نمایش سایت خود در صفحات جستجو را مدیریت کنید و توضیحاتی کاربردی را در پایین لینک سایت خود بنویسید. هر متاتگی از دو بخش name ( نامی که برای متا تگ خود در نظر میگیریم ) و description ( توضیحاتی که در رابطه با محتوایت صفحه قرار میدهیم ) تشکیل شده است .
انواع متاتگ ها
متاتگ کلمات کلیدی یا keywords
این متاتگ کلمات کلیدی شما درون محتوای سایت خود استفاد کرده اید را به موتور های جستجو معرفی میکند از زیاد استفاده کردن کلمات کلیدی پرهیز کنید چرا که در رنکینگ دقیقا نتیجه برعکس خواهد داشت.
متاتگ نویسنده author
این متاتگ توضیحاتی در رابطه با نویسنده ی سایت و یا صفحه ی مورد نظر شما در اختیار ربات های گوگل قرار میدهد
< meta name="author" content="rayanekomak" />
حق چاپ copyright
از این متاتگ معمولا برای سایتهایی استفاده میکنند که محتوای آن خاص است مثلا سایت های علمی یا فرهنگی یا سایت هایی که محتوای خصوصی دارند.
< meta name="copyright" content="©2010 rayanehkomak" />
ربات robots
این متاتگ به ربات های موتور های جستجوی اجازه ی دسترسی به سایت شما یا عدم دسترسی به آن را صادر میکنند ربات های متور های جستجو زمانی که میخواهند وارد سایت شما شوند ابتدا این فایل یا این متاتگ رو بررسی میکنند و اگر در این متاتگ اجازه دستری به محتوای صفحه ی مورد نظر براشون صادر شده بود اون صفحه رو بررسی میکنند. در کد زیر ما اجاره ایندس کردن و فالو کردن محتوای این صفحه رو به موتورهای جستجو و ربات های موتور های جستجو داده ایم. اما موتور جستجوی گوگل از این متاتگ استفاده نمیکند و ما باید برای ربات های گوگل متاتگ مخصوص خودشون رو بنویسیم
متاتگ ربات گوگل googlebot
همانطور که گفته شد ربات های گوگل با استفاده از robots اجازه یا عدم اجازه ی دسترسی به سایت رو نمیگیرند و ما باید از این کد برای ربات های گوگل استفاده کنیم.
< meta name="googlebot" content="noarchive" />
جنراتور Generator
این متاتگ برنامه ای را که شما استفاده کرده اید برای ایجاد سند رو معرفی میکند و جزو متاتگ هایی است که تاثیر چندانی بر روی سئو ندارد و کاملا اختیاری است
< meta name="generator" content="Dreamweaver CS" />
متاتگ انقضا یا expire
متاتگی است که تاریخ انقضای سند شما را مشخص میکند.
< meta name="expires" content="tue, 30 Jun 2018" />
متاتگ زبان ساختار سند یا content type
این متاتگ زبان سایت یا صفحه ی شما را به کاربران نشان میدهد
متاتگ Title
این تگ عنوان سند یا صفحه ی شما را مشخص میکند که این عنوان با جزییات صفحه ی شما هم معنا میباشد و در واقع معناگرایی روی محتوای صفحه شما دارد.
متاتگ description
این تگ توصیفی از محتوای نوشته ی شما دارد شاید بشه اسمش رو خلاصه ی مطلب قرار داد. این توضیح در دید عموم قرار نخواهد گرفت اما ازنظر معنایی به موتورهای جستجو کمک بسیاری در فهم مطالب صفحه ی شما دارد.
برخی لینک های کاربردی
اگر وب سایت شما رقبای زیادی دارد و شما نیاز دارید در رقابت با رقبای خود از لینکهای بیشتری استفاده کنید تا جلوی هر گونه پنالتی و جریمه ای را بگیرید برای اینکار لینک های زیر را استفاده کنید
استفاده از لینک canonical
امکان دارد محتوای شما با چند url قابل دسترسی باشد در این صورت شما با استفاده از این لینک به متورهای جستجو میفهمانید که بین این چند url کدام یک در نتایج جستجو قابل نمایش باشند در این لینک شما لینکی که باید در موتورهای جستجو نمایش داده شود را مسخص میکنید
هدینگ ها
تگ های هدینگ در دریافت مفهوم صفحه برای موتورهای جستجو بسیار مهم به شمار میروند ، موتور های جستجو برای پویش کلمات کلیدی از این تگ ها استفاده میکنند بنابراین با توجه به مهم بودن مطالب از تگ های h1 تا h6 حتما در صفحات خود استفاده کنید.
متاتگ شبکه های اجتماعی
برای افزایش نرخ کلیک بهتر است شما از متاتگ های شبکه های اجتماعی نیز استفاده کنید ، این متاتگ ها صفحه ی شما را به صورت مستقل برای شبکه های اجتماعی توصیف میکنند ، متاتگ شبکه های اجتماعی از دو پروتکل open Graph و Twitter Graph استفاده میکنند و توضیحات و عنوان و تصویر مستقلی را در شبکه های اجتماعی برای شما به اشتراک میگذارند
متاتگ refresh
این متاتگ مشخص میکند هر چند دقیقه یا چند ثانیه یکبار صفحت ی شما رفرش شود تا جایی که امان دارد از این متاتگ استفاده نکنید چون رفرش های پیاپی میتواند باعث آزار کاربر شود
کارشناسان رایانه کمک میتواند شما را در حل مشکلات کامپیوتری و تلفن همراه یاری کنند
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 0 / 5. تعداد امتیازات 0
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)