خرید کارت گرافیک
فهرست مطالب
از کارتهای گرافیک در ویرایش فیلم یا نرم افزار های مختلف استفاده می شود اما هر جا صحبت از کارت گرافیک است به یاد سیستم های گیمینگ یا بازی های جذاب کامپیوتری می افتیم ، کارت گرافیک در بازی ، مخصوصا بازی های جدید که نیازمند گرافیک بالاتری هستند بیشتر استفاده می شود . برای گیمیر های حرفه ای ، کارت گرافیک ارزان قیمت مفهومی ندارد آنها از کارت های گرافیکی پرقدرت استفاده می کنند.
در ادامه قصد داریم بعد از بررسی مشخصات کارت های گرافیک ، رازهای خرید کارت گرافیک را بررسی کنیم در این بحث جذاب همراه رایانه کمک باشید.
بهترین کارت های گرافیک کدامند ؟
کدام کارت های گرافیک مناسب گیم هستند؟
کارت گرافیک چیست؟
کارت گرافیک قطعه ای است که در داخل مادربرد نصب می شود و با گرفتن سیگنال های مخصوص خود از مادربرد ، وظیفه ی نمایش تصویر را برعهده دارد ، از رم داخلی (VRAM) یا پردازنده ی داخلی (GPU) خود در ساخت یا پردازش تصویر استفاده می کند.
هر کارت گرافیک با توجه به مدل خود از چند سوکت برق استفاده می کند و به آمپر متفاوتی نیاز دارد ؛ کارت های گرافیک یک باس یا مسیر اختصاصی در درون خود دارند ، این باس با انتقال سریع اطلاعات در کارت گرافیک ، به نمایش بهتر تصویر در رایانه کمک میکند. یک کارت گرافیک به طور مداوم با اجزای داخلی کامپیوتر در ارتباط است سپس از طریق کابل تصویر به مانیتور متصل می شود.
حتما قبل از خرید کارت گرافیک به مصرف آمپر و تعداد سوکت های مورد نیاز آن دقت کنید ، همیشه این اطلاعات در خرید کارت گرافیک یا خرید پاور بسیار اهمیت دارد ، در صورت تمایل مطلب خرید پاور را مطالعه کنید.
منظور از کارت گرافیک مستقل ، کارت گرافیکی است که بدون نیاز به استفاده از رم و پردازنده ی نصب شده بر روی مادربرد ، تصاویر را به کمک رم و پردازنده ی داخلی خودش پردازش کرده و نمایش دهد. اگر رم یا پردازنده ی داخلی کارت گرافیک ضعیف باشد به طور مداوم از رم یا CPUسیستم به دور از نظر شما استفاده می کند که این نکته در بازی ها یا فعالیت های گرافیکی مشخص می شود پس حتما رم (VRAM)و پردازنده ی داخلی (GPU) کارت گرافیک را در هنگام خرید کارت گرافیک از فروشند سوال کنید تا یک کارت گرافیکی مستقل خریداری کنید.
بررسی گرافیک on-board
برخی از CPUها توان پشتیبانی و ارائه ی تصویر به کمک مادربرد را دارند که به آن on-board می گویند شاید این گرافیک داخلی در کارهای روزانه یا اداری پاسخوگوی نیاز ها باشد اما در کارهای پیشرفته ی گرافیکی مناسب نیستند و به طور مداوم از توان CPU بیشتر استفاده می شود که در زمان انجام چندین کار همزمان در رایانه ممکن است افت سرعت را احساس کنید، برای خرید CPU به جای چندین روز تحقیق و مراجعه به بازار کامپیوتر ، در چند دقیقه مطلب راهنمای خرید CPU را مطالعه کنید. اما در نظر داشته باشید همیشه بهتر است از کارت گرافیک مجزا استفاده کنید.
مشخصات فنی کارت گرافیک
مشخصات ابعاد
- اندازه
- فضای نصب مورد نیاز
اندازه ی کارت های گرفیک و فضای موردنیاز جهت نصب در هر کارت گرافیک متفاوت است.
پردازنده
- نوع پردازنده
- نام پردازنده
- فرکانس
این بخش نوع GPU و ویژگی های آن را نشان می دهد.
حافظه گرافیکی
- مقدار حافظه
- نوع حافظه
- فرکانس موثر
- باس رابط
- سازنده حافظه
با اطلاعات فوق نوع و مدل VRAM همچنین پهنای باند در کارت گرافیک مشخص می شود.
نوع خروجی تصویر
- HDMI
- VGA
- DVI-I
- DVI-D
- DisplayPort
- mini DisplayPort
- رزولیشن تصویر
هر کارت گرافیک نسبت به سایر کارت گرافیک ها یک یا چند خروجی تصویر متفاوت دارد که در ادامه آن را بررسی خواهیم کرد.
مصرف انرژی
- سوکت برق 6 پین PCI-E
- سوکت برق 8 پین PCI-E
- حداقل منبع تغذیه مورد نیاز
نکته : حتما قبل از خرید کارت گرافیک به مصرف آمپر و تعداد سوکت های مورد نیاز آن دقت کنید ، همیشه این اطلاعات به خرید و توان پاور ارتباط دارد.
خروجی های یک کارت گرافیک
کارت گرافیک در مادربرد بروی اسلات psi-expresses نصب میشود و یکی از خروجی های HDMI ، RGB ، DVI ، DisplayPort را دارد. خروجی های از نوع RGB ، DVI قدیمی تر هستند و بهتر است کارت گرافیک ، خروجی های تصویر HDMI یا DisplayPortداشته باشد چون از کیفیت بالاتری مثل FULL HD برخوردار هستند همچنین در انتخاب یا خرید مانیتور خروجی تصویر بسیار مهم است باید با خروجی های کارت گرافیک سازگار باشد گاهی هم ممکن است یک کارت گرافیک دو یا چند خروجی تصویر داشته باشد.
کدام کارت گرافیک ها مناسب گیم هستند؟
اکثر بازی ها با خرید کارت گرافیک معمولی اجرا خواهند شد ، اما زمانی که صحبت از گیم و گیمینگ می شود ، پا به عرصه ی بازی های جذاب دیجیتالی می گذاریم در این محیط تنوع به همراه جذابیت بی نظیری را در دنیای متفاوت تجربه خواهید کرد. در خرید کارت گرافیک گیمینگ و یا به طور کلی هر کارت گرافیکی همانطور که در بالا بیان شد ، باید رزولیشن تصویر و کیفیت مانیتور را با رزولیشن و کیفیت کارت گرافیک در نظر داشته باشید ، کارت های گرافیک گیمینگ معمولا اندازه ی بزرگ تری دارند که شاید در کیس های معمولی جا نشود و گیمر ها معمولا از کیس های گیمینگ استفاده می کنند.
راهنمای خرید کارت گرافیک
کارت گرافیک را می توانید با قیمتی از 200 هزار تومان تا30 میلیون تومان خریداری کنید و برند های ایسوس یا MSI از بهترین برند های تولیدکننده ی کارت های گرافیک هستند اما در ابتدا هدف شما باید از خرید کارت گرافیک مشخص باشد ، همیشه قیمت کارت های گرافیک مخصوص گیمینگ بسیار بالا است البته این قیمت بالا به دلیل قدرت و توانایی این کارت های گرافیک است ، اما پرداخت هزینه چندین برابر نسبت به یک کارت گرافیک معمولی برای کارهای عادی یا روزانه مناسب نیست اما اگر از نظر مالی تمایل دارید می توانید یک کارت گرافیک بین کارت های گرافیک های ساده و کارت های گرافیک گیمینگ انتخاب کنید تا در کارهای روزانه و هم در بازی ها از آن ها استفاده کنید به طور مثال کارت گرافیک 1080TI یکی از بهترین و پرقدرت ترین کارت های گرافیک در بازار کامپیوتر است که هیچ وقت از خرید آن پشیمان نمی شوید.
کلام آخر
بسیار از نکات مهم در خرید کارت گرافیک را بیان کردیم اکنون میتوانید کارت گرافیک مناسبی را خریداری کنید اما همیشه بهتر است از کارشناسان سخت افزار و یا تعمیر کاران کامپیوتر استفاده کنید چون تجربه آن ها شما را در انتخاب کارت گرافیک مناسب یاری می کند ، ساده ترین راه استفاده از کارشناسان کامپیوتر بدون صرف وقت یا جابه جایی ، مخصوصا در کلان شهر های شلوغ و پر ترافیک ، استفاده از کارشناسان رایانه کمک است برای اینکار با تلفن های 9099071540 تماس گرفته و مشاوره ی تلفنی دریافت کنید همچنین حل سوالات نرم افزاری و تعمیر کامپیوتر از دیگر فعالیت های شرکت رایانه کمک است.
درصورت تمایل مطلب خرید رم و مطلب راهنمای خرید مادربرد را مطالعه کنید.
نظرات و پیشنهادات خود را می توانید بصورت کامنت در صفحه رسمی اینستاگرام رایانه کمک قرار دهید.
جهت رفع مشکلات رایانه و حل مشکلات تلفن همراه خود کافیست با کارشناسان مجرب رایانه کمک تماس گرفته و به صورت شبانه روزی از خدمات غیر حضوری رایانه کمک بهره مند شوید.
شماره های تماس از سراسر کشور:
9099071540 (تلفن ثابت)
021-7129 ( تلفن ثابت و همراه)
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 5 / 5. تعداد امتیازات 1
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)