آموزش ES File Explorer – قسمت چهارم
برنامه ES File Explorer به عنوان فایل منیجری قدرتمند برای کاربران سیستم عامل اندروید، علاوه بر امکان گشت و گذار در گوشی ها، به کاربران امکان جست و جوی PC و Mac را به وسیله شبکه LAN، FTP و Bluetooth را می دهد.
این برنامه، علاوه بر دارا بودن همه امکانات و ویژگی هایی که از یک برنامه فایل منیجر انتظار دارید، دارای ویژگی های دیگری نظیر Cloud Storage Client، LAN Samba Client، LAN Client و غیره می باشد. با وجود رایگان بودن این برنامه در مقایسه با نرم افزارهای مشابه خود در Google Play، این برنامه جزء پر طرفدار ترین برنامه های فایل منیجر محسوب می شود.
در ادامه مطلب با گروه فنی رایانه کمک همراه باشید تا با آموزش ES File Explorer بیشتر آشنایی پیدا کنید.
ذخیره کردن مستقیم فایل ها در سرویس های ابری مختلف :
فهرست مطالب
برنامه ES File Explorer به شما اجازه می دهد تا با استفاده از نرم افزار های مختلف، فایل ها را به طور مستقیم در سرویس های ابری مختلف ذخیره کنید و به آنها دسترسی پیدا کنید. از جمله این سرویس ها می توان به Google Drive، OneDrive، Dropbox، Box و غیره اشاره کرد.
نوار ابزار را از سمت چپ به سمت راست بکشید و گزینه Network را انتخاب کنید. بر روی کلید New کلیک کنید تا فهرستی از تمام خدمات سازگار در یک صفحه نمایش داده شود. خدماتی را که قصد اضافه کردن آن را دارید، انتخاب کنید و سپس اکانت خود را با استفاده از ES File Explorer مجاز کنید. حالا می توانید سیستم فایل از راه دور را جستجو کنید و تمام عملیات های ساده مانند کارهایی که با یک فایل محلی می کردید را انجام دهید.
جستجوی فایل های ذخیره شده بر روی گوشی اندرویدی به وسیله کامپیوتر :
همچنین برنامه ES File Explorer این امکان را به شما می دهد تا فایل های گوشی اندرویدی را به صورت مستقیم، از کامپیوتر جستجو کنید. چنانچه کامپیوتر و گوشی اندرویدی شما با استفاده از یک شبکه وای فای مشترک وصل شده اند، در نتیجه قادر خواهید بود فایل های گوشی خود را بدون سیم و بی آنکه نیاز به نصب برنامه خاصی باشد، بر روی کامپیوتر مدیریت کنید. نوار ابزار را از سمت چپ به سمت راست بکشید و گزینه Network > Remote Manager را انتخاب کنید تا به صفحه مدیریت از راه دور دسترسی پیدا کنید. بر روی کلید Turn on کلیک کنید؛ حالا یک آدس FTP که با ftp:// شروع می شود، به شما داده می شود.
این آدرس را در نوار آدرس File Explorer در کامپیوتر خود وارد کنید تا به فایل های موجود بر روی گوشی خود دسترسی پیدا کنید؛ چنانچه از MAC استفاده می کنید، پس از قسمت Finder بر روی Go > Connect to Server کلیک کنید، در پنجره جدید آدرس سرور خود را وارد کنید و بر روی connect کلیک کنید. Remote manager چند گزینه پیشرفته را ارایه می کند. می توانید پورت را به صورت دستی به هر شماره ای از 1025 تا 65534 تغییر دهید، البته جنانچه نیاز است بر روی Set Root Directory کلیک کنید تا هر مسیر دلخواهی را به انتخاب خود برگزینید، بر روی Set Manage Account کلیک کنید و هر نام کاربری و کلمه عبوری که دوست دارید، به آن بدهید، هنگامی که می خواهید گوشی خود را با استفاده از MAC یا توسط کامپیوتر جستجو کنید، از شما درخواست می شود تا نام کاربری و کلمه عبور را وارد کنید.
جستجو یا انتقال فایل از طریق LAN و SFTP :
با استفاده از قابلیت LAN در برنامه ES File Explorer شما می توانید فایل های رسانه ای را وصل کنید، قادر خواهید بود، تصاویر را از راه دور ببینید و فایل ها را بین دستگاه اندروید و سرور SMB به کار ببرید. پیش از اینکه شروع کنید با گرفتن آدرس آی پی نسخه 4 و از متصل بودن به وای فای مطمئن شوید. برنامه ES File Explorer توانایی دسترسی به هر پوشه به اشتراک گذاشته شده از هر کامپیوتری بر روی شبکه LAN را فراهم می کند.
به منظور دسترسی به پوشه به اشتراک گذاشته شده خود از طریق گوشی اندرویدی، نوار ابزار را از سمت چپ به سمت راست بکشید و گزینه Network LAN را انتخاب کنید. بر روی کلید New وکلیک کنید و جزییات را وارد کنید :
نام دامنه را خالی بگذارید.
آدرس آی پی نسخه 4 خود را در کادر مربوط به سرور وارد کنید.
نام حساب کاربری ویندوز فعلی خود را در قسمت یوزرنیم وارد کنید.
کلمه عبوری که برای ورود به ویندوز در زمان روشن شدن کامپیوتر استفاده می کنید را وارد کنید.
حالا می توانید تمام کامپیوتر هایی که به شبکه متصل هستند را پیدا کنید و به راحتی به پوشه های به اشتراک گذاشته آن ها دسترسی داشته باشید.
همچنین می توانید تمامی عملیات ساده فایل از جمله جابجایی پوشه ها و فایل ها را به صورت بی سیم از گوشی اندرویدی خود به کامپیوتر اجرا کنید.
می توانید به طور مشابهی از برنامه ES File Explorer جهت دسترسی به فایل های خود بر روی مک و کامپیوتر استفاده کنید. برای انجام این کار قسمت System Preferences را باز کنید و گزینه Sharing را انتخاب کنید و از پنجره سمت چپ گزینه Remote Login را فعال کنید. در قسمت سمت راست، عبارتی همراه با چند خط به صورت زیر مشاهده می کنید :
To log in to this computer remotely , type “ssh computername@IP Address”
بر روی گوشی اندرویدی Network > FTP را انتخاب کنید و از جعبه SFTP ، Pop-up را انتخاب کنید، حالا تمام جزییات درخواست شده را وارد کنید :
در قسمت سرور، آدرسی را که از قسمت Remote Login Settings به دست آوردید را وارد کنید.
در قسمت پورت عدد 22 را وارد کنید.
در قسمت نام کاربری و کلمه عبور، عبارات مناسب را وارد کنید.
گزینه Encoding را بر روی حالت auto قرار دهید.
در قسمت Display as هر نام دلخواهی را که می خواهید، انتخاب کنید.
و در نهایت بر روی دکمه OK کلیک کنید تا بتوانید به راحتی با استفاده از گوشی اندرویدی به فایل های روی مک دسترسی داشته باشید.
در پایان این مطالب امیدواریم از این آموزش های کاربردی نهایت استفاده را برده باشید.
جهت رفع مشکلات رایانه و حل مشکلات تلفن همراه خود کافیست با کارشناسان مجرب رایانه کمک تماس گرفته و به صورت شبانه روزی از خدمات غیر حضوری رایانه کمک بهره مند شوید.
شماره های تماس از سراسر کشور:
9099071540 (تلفن ثابت)
021-7129 ( تلفن ثابت و همراه)
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 0 / 5. تعداد امتیازات 0
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)