آموزش 4 روش آپدیت درایور ویندوز کامپیوتر و لپ تاپ
فهرست مطالب
آموزش آپدیت درایورهای ویندوز 7، 8، 10 و 11 به چه شکل است؟
یکی از مشکلات کاربران ایرانی پس از نصب ویندوز این است که چگونه درایورهای کامپیوتر را نصب کنند. به همین دلیل در این مطلب قصد داریم به بهترین روشهای نصب آسان درایورهای کامپیوتر و لپتاپ بپردازیم پس با پشتیبانی کامپیوتری رایانه کمک تا انتهای این مطلب همراه باشید.
اگر به مسائل رفع مشکلات ویندوز در این سایت مراجعه کنید خواهید دید که بسیاری از راهحلهای رفع مشکلات پیشآمده برای نصب نرمافزار و یا اجرای برنامهها کمکگرفتن از باقی قابلیتهای ویندوز مربوط به درایورهای نصب به روی ویندوز است.
هر قطعهٔ سختافزاری نصب شده به روی سیستم شما پس از مدتی باید از لحاظ عملکرد تقویت و بهروزرسانی شود.
درصورتیکه به این قسمت از کامپیوتر بیتفاوت باشید به طور حتم در آینده با مشکلات بسیاری در هنگام استفاده از سیستم مواجه میشوید. همین موضوع اهمیت بالای درایورهای نصب شده در کامپیوتر را برای کاربران مشخص میکند.
به همین علت گروه فنی رایانه کمک در این مطلب به آموزش نحوه آپدیت درایورهای ویندوز 7 و 8 و 10 میپردازد. ضمناً از همین طریق شما میتوانید اقدام به شناسایی درایورهای نصب نشده در ویندوزهای مورداستفاده خود بپردازید.
چرا لازم است درایورهای کامپیوتر را نصب کنیم؟
همانطور که میدانید درون هر کامپیوتر از قطعات ساخت افزاری متعددی تشکیل شده است که هرکدام وظیفه مخصوص به خود را دارند و درصورتیکه هرکدام فعالیت خود را بهدرستی انجام ندهند با مشکل کامپیوتری روبرو میشویم.
ازاینرو برای اینکه سختافزار کامپیوتر بتواند بهدرستی فعالیت خود را انجام دهد نیاز به یک سری نرمافزار دارد که با نام درایور شناخته میشوند که روند کار را برای سختافزار آسانتر کنند
در واقع درایور مانند یک پل ارتباطی بین سختافزار و نرمافزاری است که بر روی کامپیوتر از آنها استفاده میکنیم بنابراین برای ارتباط هر چهبهتر این دو بخش بهترین گزینه استفاده از درایورهای بروز و مناسب هر دستگاه است.
بهترین روشهای آپدیت درایورهای ویندوز 7، 8، 10 و 11
پس از اینکه متوجه مهم بودن درایور شدیم اکنون این سوال پیش میآید که چگونه درایورهای ویندوز را نصب و آپدیت کنیم؟
بهطورکلی روشهای مختلفی برای انجام نصب درایورهای ویندوز وجود دارد اما بهطورکلی توجه به وضعیت خود بهراحتی میتوانید تصمیم بگیرید که کدام حالت میتواند برای شما مفیدتر باشد.
در ادامه تعدادی از آنها را معرفی کرده و سپس هرکدام را شرح میدهیم.
- آموزش دانلود و نصب درایور ویندوز از طریق خود ویندوز
- آموزش آپدیت درایور کامپیوتر با خود کامپیوتر
- راهنمای آپدیت درایور لپتاپ و کامپیوتر با سایت سازنده سختافزار
- نرمافزار آپدیت درایورهای کامپیوتر و لپتاپ ویندوزی
توجه داشته باشید که در ادامه درصورتیکه در هر بخش از آموزش نحوه آپدیت درایور لپتاپ و کامپیوتر با مشکل یا سوال خاصی روبرو شدید، تنها کافی است از طریق شمارهتلفنهای 9099071540 و 0217129 با پشتیبانی کامپیوتری شبانهروزی در ارتباط باشید.
1 . نحوه آپدیت درایورهای کامپیوتر و لپتاپ با WINDOWS UPDATE
یکی از روشهایی که میتوان با استفاده از آن به آپدیت درایور ویندوز 10 و یا هر ویندوز دیگری پرداخت استفاده از سرویس و یا قابلیت Windows Update است، این کار با استفاده از تنظیمات خود ویندوز انجام میشود.
در واقع در این روش با ویندوز سعی میکنم فرایند دانلود، نصب و آپدیت درایور را انجام دهیم،
- شما برای انجام این کار کافی است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
- ابتدا از طریق منوی استارت به روی Settings کلیک کنید و از میان گزینههای نمایش داده Update and Security کلیک کنید تا به این وسیله به صفحهای مانند زیر هدایت شوید.
- در انتها به روی Check for Updates کلیک کنید تا با انجام این کار سیستم در صورت وجود نسخهٔ بروز و آپدیت آن پس از جستجو آن را برای شما نمایش دهد.
- در این مرحله هم امکان این وجود دارد که با نمایش آپدیتهای منحصر به قسمتهای متفاوت ویندوز از جمله درایورها هرکدام که موردنظر شماست انتخاب و برای بهروزرسانی اجرا شود.
پیشنهاد مطلب: میدونی درایور کامپیوتر که دانلود کردی رو چطور باید نصب کنی!!! ساده ترین روش نصب درایور کامپیوتر
2 . آموزش کامل دانلود و نصب درایور ویندوز با DEVICE MANAGER
از دیگر گزینههای آموزش آپدیت درایورها در ویندوز 7، 8، 10 و 11 استفاده شده از بخش Device Manager است. این بخش بهصورت کامل میتوانید درایورهای دستگاه خود را مشاهده کرده و رصد کنید.
به این وسیله شما امکان این را خواهید داشت که هرکدام از درایورهای موردنظر خود را بهصورت جداگانه مورد بررسی قرار دهید و بعد از اطلاع از وجود نسخهٔ آپدیت آن اقدام به بهروزرسانی درایورها کنید.
- برای انجام این کار مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
- از طریق منوی استارت و کادر جستجوی آن عبارت Device Manager را تایپ کنید و بعد از نمایش فایل موردنظر به روی آن کلیک کنید تا اجرا شود.
- در پنجرهٔ Device Manager و از میان لیست نمایشدادهشده هر گزینهای را که قصد آپدیت درایورهای آن را دارید کلیک کنید تا زیرمجموعه آن و درایورهای مربوط به این گزینه نمایش داده شود.
- بعد از یافتن درایور موردنظر به روی آن راست کلیک کنید و از منوی نمایشدادهشده به روی Update Driver کلیک کنید.
- با انجام این کار یک پنجرهٔ جدید با دو گزینه برای شما نمایش داده میشود که در این مرحله شما باید گزینهٔ اول با عنوان Search automatically for updated driver software را انتخاب کنید تا سیستم بهصورت خودکار درایورهای موردنیاز برای این بخش را جستجو کنید.
- درصورتیکه آپدیت و نسخهای بهروز برای درایور وجود داشته باشد سیستم بعد از یافتن این اقدام به نصب آپدیت میکند.
3 . آپدیت درایور کامپیوتر و لپتاپ آنلاین
یک راه دیگر که جهت آموزش آپدیت درایورها همیشه به آن اشاره میشود کمکگرفتن از وبسایت سازندهٔ قطعهٔ سختافزاری است که درایور آن نیاز به آپدیت دارد.
همانطور که میدانید هر شرکتی که سازنده سختافزار است در سایت خود بهصورت کامل به آن اشاره کرده و درایور آن را برای دانلود قرار داده شده است.
بنابراین درصورتیکه شناخت کافی از سختافزار موردنظر خود دارید تنها کافی است مراحل زیر را بهصورت مرحلهبهمرحله را انجام دهید.
- درصورتیکه امکان نصب خودکار نسخهٔ آپدیت درایورها برای شما موجود نیست از این روش استفاده کنید:
- ابتدا با مراجعه به سایت سازندهٔ قطعهٔ سختافزاری و جستجوی نسخهٔ بهروز درایور موردنظر آن را دانلود و در قسمتی از سیستم خود ذخیره کنید.
- سپس به صورتی که در روش قبل بیان شد به Device Manager وارد شوید و از این طریق بعد از آنکه درایور موردنظر را پیدا کردید به روی آن راست کلیک کنید و بعد از رسیدن به پنجرهٔ Update Driver این بار گزینهٔ دوم را که با عبارت Brows my computer مشخص شده انتخاب کلیک کنید.
- برای شما پنجرهای نمایش داده میشود که توسط آن باید فایل آپدیت درایور ذخیره شده را انتخاب کنید و گزینهٔ Include subfolder را توسط چک باکس فعال نمایید تا به این صورت فایل موردنظر بدون هیچ خطایا آسیبی نصب شود.
- برای شروع فرایند نصب نسخهٔ آپدیت درایور کامپیوتر به روی Next کلیک کنید و تا پایان این کار منتظر بمانید.
نکته: در بخش دوم این مطلب نیز به آموزش نحوهٔ آپدیت درایور کارت گرافیک و همچنین رفع ارورهای معمول در هنگام نصب نسخهٔ آپدیت درایورهای سیستم پرداخته شده است.
پیشنهاد مطلب: میدونی چطور تم ویندوز 10 رو تغییر بدی؟ آموزش تغییر تم ویندوز 10
4 . آموزش استفاده از بهترین نرمافزار آپدیت درایور کامپیوتر
و در آخرین روش نوبت به نرمافزارهای نصب و آپدیت درایور لپتاپ و کامپیوتریهای ویندوزی است.
امروزه به دلیل اینکه بسیار افراد شناخت و زمان زیادی برای نصب و آپدیت کردن درایورهای دستگاه خود ندارید، نرمافزارهای بسیاری در این زمینه طراحی شده است که میتوانید این فرایند را برای شما انجام دهند. خوشبختانه استفاده از این روش سادهترین راه برای دریافت درایور قطعات سختافزار کامپیوتر است اما لازم است بادقت این کار را انجام دهید.
دو نرمافزار قدرتمند که در زمینه میتوان به Driver Pack Solution online و نسخه نصبی آن اشاره کرد که در ادامه لینک دانلود هر دو قرار داده شده است.
در مورد شیوه استفاده از نرمافزار Driver Pack Solution نیازی نیست نگران باشید زیرا در هر دو بهصورت کامل روش نصب آنها گفته شده است بنابراین تنها کافی است از لینکهای زیر وارد صفحه دانلود آنها شوید.
دانلود برنامه نصب کننده درایور کامپیوترDriver Pack Solution
آموزش بروز کردن درایورهای ویندوز با برنامهDriver Pack Solution online
پرسش و پاسخ بروزرسانی درایورهای کامپیوتر
بهطورکلی روشهای مختلف برای آپدیت کردن درایورهای کامپیوتر وجود دارد که باتوجهبه وارد بالا بهراحتی میتوانید این فرایند را انجام دهید. توجه داشته باشید که اگر در هر بخش با مشکل یا سوال خاصی روبرو شدهاید تنها کافی است از بخش نظرات با ما در ارتباط باشید تا از کارشناسان رایانه کمک مشاوره تلفنی و اینترنتی دریافت کنید.
آیا حتماً لازم است به آپدیت درایور دستگاه خود اقدام کنیم؟
برخی از سختافزار ای امروزی هستند که میتوانند بدون درایور تا حدودی فعالیت خود را داشته باشند اما برای اینکه بتوانید از حداکثر قدرت قطعات کامپیوتری خود برای انجام کارهای مختلف استفاده کنید بهتر است تمام درایورهای سختافزاری دستگاه خود را نصب و آپدیت کنید.
هرچند وقت یکبار به آپدیت ورژن جدید درایورهای کامپیوتر اقدام کنیم؟
زمان دقیقی وجود ندارد اما کارشناسان رایانه کمک پیشنهاد میکنند هر ماه به بهروزرسانی درایورهای کامپیوتر و لپتاپ خود بپردازید.
جهت رفع مشکلات رایانه و حل مشکلات تلفن همراه خود کافیست با کارشناسان مجرب رایانه کمک تماس گرفته و به صورت شبانه روزی از خدمات غیر حضوری رایانه کمک بهره مند شوید.
شماره های تماس از سراسر کشور:
9099071540 (تلفن ثابت)
021-7129 ( تلفن ثابت و همراه)
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 3 / 5. تعداد امتیازات 14
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)