افزایش کلاهبرداری از طریق نشر آگهی در سایت های تبلیغاتی رایگان !
فهرست مطالب
امروز با پیشرفت علم و فناوری و دسترسی سریع و راحت مردم به اینترنت و وسایل هوشمند کسب و کارهای اینترنتی رونق زیادی کسب کرده اند. بطوریکه مردم از کوچکترین مایحتاج خود تا بزرگترین آن را از سایت ها خریداری و با اعتماد به آنها بدون درنظر گرفتن موارد امنیتی، پول خود را واریز می کنند.اما یکی از مشکلات رایجی که امروزه گریبانگیر بسیاری از شهروندان شده است، کلاهبرداری های نسبتا جدید است که با ترفند انتشار آگهی در سایت های تبلیغاتی رایگان می باشد .چرا که کلاهبرداران اینترنتی یا همان مجرمان سایبری این روزها بازار داغی برای تبلیغات کالاها و محصولات نامرغوب و مسروقه خود فراهم کرده اند.
بنا به گفته سرهنگ حسین رمضانی ، سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا ، این مجرمان سایبری با تبلیغات تورهای گردشگری گرفته تا فروش اجناس عتیقه و آنتیک، دارو و حتی کالاهای مجرمانه و ممنوعه در سایت های آگهی به دنبال فریب شهروندان و سوء استفاده از آنها هستند.
وی همچنین افزود شهروندان باید در خرید کالاهای تبلیغ شده تمام دقت خود را بکار گرفته و در اینگونه سایت ها از فروشندگان ،جعبه و کاغذ خرید را درخواست کنند. خصوصا زمانیکه شما تلفن همراه می خرید باید حتما جعبه گوشی را دریافت کرده و سریال جعبه را با تلفن همراه مورد نظر تطبیق دهید.چرا که ممکن است این محصولات بصورت قاچاق و یا سرقتی باشند که در اینصورت فروشنده نمی تواند جعبه کالا را به شما بدهد.
لازم بذکر است که درصورت خرید از اینگونه سایت ها چنانچه محصولاتشان سرقتی یا قاچاق باشد، شما نیز به عنوان شریک جرم محسوب می شوید.
ترفندهای کلاهبرداران اینترنتی
یکی از شگردها و ترفندهای مجرمان سایبری در اینگونه سایت ها فروش محصولات با قیمت بسیار پایین و شگفت انگیز می باشد بطوریکه مشتریان با دیدن آنها فورا حاضر به پرداخت بیعانه می شوند تا آنها کالا را برایشان نگهدارند در صورتیکه آنها پس از دریافت مبلغ ، دیگر پاسخگو نخواهد بود.
به همین جهت سرهنگ رمضانی تاکید کرد که به هیچ عنوان قبل از گرفتن کالا یا خدمات مورد نظر هیچ وجهی را بابت بیعانه به حساب فروشنده واریز نکنید.
وی در ادامه اضافه کرد که بعد از دریافت کالا یا خدمات حتما پول را به حساب طرف واریز کنید چرا که درصورت نامرغوب بودن و یا هر مشکل دیگر سندی دال بر واریز پول به حساب فروشنده داشته باشید.
یکی دیگر از شگردهای آنها پرداخت وام به مشتریان می باشد.چرا که در اینصورت به راحتی می توانند با دریافت مدارک لازم از مدارک و حساب بانکی شما سوئ استفاده کرده و دردسر ایجاد کنند، بنابراین برای دریافت وام حتما باید از طریق بانک ها اقدام کنید و به هیچ عنوان به آگهی های پرداخت وام در این سایت ها توجهی نکنید.
ایشان همچنین یادآور شد: فروش مراحل بازی های مختلف آنلاین و امتیازات بازی از شیوه های دیگر مجرمان سایبری می باشد که هدف آنها نیز بیشتر کودکان و نوجوانان هستند که به راحتی به دام این کلاهبرداران خواهند افتاد.
از ترفندهای دیگر آنها فروش کالاهای ممنوعه و مجرمانه می باشد چرا که کاربران پس از خرید این محصولات به عنوان شریک جرم محسوب می شوند و نمیتوانند در صورت عدم دریافت به مراجع قضایی شکایت کنند .
ایشان در پایان نیز افزود: تقاضای ما از شهروندان عزیزاینست که در صورت مواجه شدن با هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی آنرا از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir لینک سامانه پاسخگویی به فوریتهای سایبری با پلیس فتا در میان بگذارند.
جهت رفع مشکلات رایانه و حل مشکلات تلفن همراه خود کافیست با کارشناسان مجرب رایانه کمک تماس گرفته و به صورت شبانه روزی از خدمات غیر حضوری رایانه کمک بهره مند شوید.
شماره های تماس از سراسر کشور:
9099071540 (تلفن ثابت)
021-7129 ( تلفن ثابت و همراه)
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 0 / 5. تعداد امتیازات 0
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)