آموزش کار با نرم افزار ACRONIS DISK DIRECTOR HOME برای پارتیشن بندی
فهرست مطالب
پارتیشن بندی درایو ها معمولا از بحث برانگیز ترین مطالب آموزشی در مبحث ویندوز است.
همانطور که میدانید شما میتوانید با استفاده از قابلیت های ویندوز اقدام به پارتیشن بندی درایو ها کنید اما استفاده از ویندوز برای این کار همیشه همراه با ضعف ها و ارورها می باشد.
استفاده از نرم افزار ACRONIS DISK DIRECTOR که مخصوص پارتیشن بندی است بسیار مناسب تر برای این کار است که گروه فنی رایانه کمک در این مطلب آموزش کار با این برنامه را به شما خواهد داد:
برای شروع بسیار مهم است از فایل ها و اطلاعات شخصی خود که احتمال پاک شدن انها را میدهید یک بک آپ به روی یک لوح فشرده تهیه کنید که بعدا با مشکل مواجه نشوید.
توجه داشته باشید هنگام انجام پارتیشن بندی نباید به هیچ عنوان سیستم خود را ری استارت کنید.
یکی از مزیت های ACRONIS DIRECTOR نسبت به ویندوز حفاظت از اطلاعات شما هنگام پارتیشن بندی است. همچنین از ابزار Partition Management برای تغییر اندازه و تقسیم و انتقال پارتیشن ها میتوانید استفاده کنید که ویندوز دارای چنین امکاناتی نخواهد بود.محیط کاربری این نرم افزار بسیار ساده و مفهوم برای شماست و از Dynamic Disk و GPT Disk نیز به طور کامل پشتیبانی خواهد کرد.همچنین ACRONIC OS SELECTOR نیز به شما این امکان را میدهد که چند سیستم عامل را به روی یک سیستم عامل نصب کنید و آنها را به راحتی مدیریت کنید.
ساخت پارتیشن جدید
1)ابتدا نرم افزار را اجرا کنید. بعد از اجرای نرم افزار در صفحه ی نمایش داده برای شما تمامی پارتیشن های موجود در سیستم شما به ترتیب به شما نمایش داده خواهند شد.تمامی اطلاعات مربوط به پارتیشن ها همراه با حجم و نام آنها به صورت واضح برای شما مشخص خواهد بود
2)برای تقسیم بندی پارتیشن مورد نظر باید به روی آن پارتیشن کلیک کنید . با انجام این کار در سمت چپ پنجره یک منو ظاهر میشود. از بین گزینه های نمایش داده شده Split Volume را انتخاب کنید و به روی آن کلیک کنید.
3)همانطور که در تصویر زیر مشخص است پارتیشن مورد نظر شما با توجه به حجم به دوقسمت تقسیم شده است که شما میتوانید مانند عکس برای تغییر حجم پارتیشن ها در قسمتی که سایزهای هر دو قسمت نوشته شده است اقدام به تغییر حجم ها کنید.و یا خط وسط بین دو پارتیشن را به وسیله موس بکشید به چپ یا راست که همین هم باعث حجم پارتیشن مورد نظر خواهد شد
بعد از انجام تغییرات مورد نظر در بخش حجم به روی گزینه ی OK کلیک کنید تا این موارد ذخیره شوند.
4)توجه داشته باشید به روی گزینه ی commit pending کلیک کنید چون در غیر این صورت تغییرات انجام شده صورت نمیگیرد. بعد از کلیک به روی گزینه ی continue پارتیشن ساخته شده به لیست شما اضافه خواهد شد.
5)اگر زمان زیادی برای انجام تغییرات صورت گرفته طی شد به علت زیاد بودن حجم پارتیشن جدید است که هرچه شما کمتر کنید حجم مورد نظر رو زمان کمتری برای انجام این کار طی میشود.
6)حالا پارتیشن جدید شما ساخته شده است.
معانی مختلف چند گزینه ی مهم در این قسمت را که بسیار کاربردی است در زیر نوشته شده است:
Delete volume: پارتیشن جدید را حذف خواهد کرد.
change label: نام پارتیشن جدید را عوض میکند.
Brows Files: محتویات داخل پارتیشن را نمایش میدهد.
Cnvert Primary: نوع هارد را به Logical تغییر میدهد.
آموزش اضافه کردن حجم یک پارتیشن به پارتیشن کناری
در ویندوز برای انجام این کار میتوانید از گزینه یExpert استفاده نمایید اما در این نرم افزار شما برای انجام این کار باید از گزینه ی Manage Volume استفاده نمایید.
برای انجام این کار مراحل زیر را باید به ترتیب انجام دهید:
1)ابتدا پارتیشن مورد نظر را انتخاب کنید به روی آن کلیک کنید تا منوی سمت چپ نمایش داده شود. در آنجا گزینه ی Manage Volume را انتخاب کنید.
2)پارتیشن مورد نظر را انتخاب کنید و تیک را به روی گزینه ی آن قرار دهیدو OK را کلیک کنید.
3) در انتها به روی گزینه ی commit pending کلیک کنید و سپس continue را بزنید و منتظر بمانید تا تغییرات صورت گرفته اعمال شود.
پارتیشن بندی هارد یک پارتیشن(مخصوص لپ تاپ)
معمولا لپ تاپ هایی که ویندوز اورجینال به روی آنها نصب شده است و پارتیشن بندی نشده اند شما نمیتوانید از طریق ویندوز اقدام به پارتیشن بندی آنها کنید و در این موارد حتما باید از نرم افزار استفاده کنید.
برای اضافه کردن پارتیشن جدید از درایو c فضا و حجم مورد نظر کم شده و به پارتیشن بعدی اضافه خواهد شد و برای انجام این کار در مرحله اول سیستم ریست خواهد شد و مراحل مورد نظر خود را در هنگام بالا آمدن مجدد سیستم انجام خواهد داد اما در مراحل بعدی سیستم به صورت روان مراحل را اجرا خواهد کرد.
برای انجام این کار مراحل زیر را انجام دهید:
1)به روی درایو C کیلک کنید تا منوی سمت چپ به شما نشان داده شود.سپس از بین گزینه ها به روی Split Volume کلیک کنید
2)همانطور که در گزینه های قبل آموزش داده شد مقدار حجمی را که برای درایو C در نظر دارید برحسب مگابایت وارد نمایید و به روی گزینه ی OK کلیک کنید و در صفحه ی بعد به روی Commit pending کلیک کنید تا تغییرات اعمال شده ذخیره شود. با کلیک شما به روی گزینهی continue سیستم سما دوباره ریست خواهد شد که دوباره مراحل آخر را در هنگام بالا آمدن ویندوز انجام دهد.
3) در انتها با بالا آمدن ویندوز طبق مراحلی که در اضافه کردن پارتیشن ها به شما آموزش داد. شما از پارتیشن جدیدی که ساخته اید میتوانید هرچند عدد پارتیشن جدیدی که میخواهید به سیستم خود اضافه کنید و حجم های مورد نظر خود را نیز از پارتیشن خود کم کنید و به آنه اضافه کنید.
کارشناسان رایانه کمک میتواند شما را در حل مشکلات کامپیوتری و تلفن همراه یاری کنند
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 1 / 5. تعداد امتیازات 1
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)