ارور the file is corrupted
برای همه ی کاربران پیش آمده که یک فایل را به USB خود انتقال داده و بعد از پر شدن نوار سبز و تمام شدن این پروسه اقدام به جداسازی فلش مموری خود و یا هارد اکسترنال خود بدون ایجکت از سیستم نموده اند و بعدا که دوباره فلش مموری را به سیستم متصل کردند تا از آن فایل استفاده کنند متوجه میشوند که فایل آسیب دیده و عمل نمیکند و گاها با error به عبارت the file is corrupt مواجه میشوند.
اما آیا اگر قبل از جدا سازی فلش مموری خود ایجکت میکردید این اتفاق رخ نمیداد؟ گروه فنی رایانه کمک در این مطلب به توضیح علت آسیب دیدگی فایل های ارسالی به فلش مموری خواهد پرداخت.
ارور the file is corrupt برای فایل های کپی شده در فلش مموری دارای دلایل مختلف به خود است اما اکثرا میتوان با ایجکت کردن فلش قبل از جدا سازی از سیستم میزان احتمال آسیب دیدگی فایل های ذخیره شده در فلش مموری را بسیار پایین آورد.
قابلیت write caching اگر در سیستم شما فعال باشد یکی از علت های اصلی آسیب دیدگی فایل های کپی شده در فلش مموری هاست.
کاربرد write caching این است که زمان انتقال کپی یک فایل به فلش مموری و یا هارد های اکسترنال ابتدا یک نسخه cache ان را در سیستم کپی میکند و بعدا در فرصتی که خود مناسب بداند کپی را به فلش مموری شما انتقال خواهد داد.
زمانی که بعد از زدن دکمه Paste نوار سبز رنگ را مشاهده میکنید که خبر از کپی شدن فایل در فلش مموری میدهد در واقع این نوار سبز رنگ به معنی فعالیت write caching است نه صرفا کپی شدن فایل مورد نظر در هارد شما. یعنی سیستم ابتدا منتظر چند دستور کپی دیگر میماند و بعد از کش کردن فایل خارجی در انتها اقدام به نوشتن ان به روی حافظه ی خارجی خواهد کرد.
پس ابتدا شما باید حتما این قابلیت را غیر فعال نمایید و همیشه اقدام به ایجکت USB و هارد اکسترنال خود در هنگام جدا سازی از سیستم نمایید.
کارشناسان رایانه کمک میتواند شما را در حل مشکلات کامپیوتری و تلفن همراه یاری کنند
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 2 / 5. تعداد امتیازات 1
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)