کروم بوک چیست و چه تفاوتی با لپ تاپ دارد؟
فهرست مطالب
کروم بوک چیست و چه تفاوتی با لپ تاپ دارد؟
بسیاری از کاربران این سوال را دارند که کروم بوک یا لپ تاپ؟ تفاوت چیست و کدام بهتر است؟ استفاده از سیستم لپ تاپ امروزه تقریبا جایگزین هر سیستم کامپیوتری شده است. چرا که علاوه بر وزن سبک تر و حمل آسان قابلیت های بهتری دارد. اگر بخواهیم یک رایانه جدید انتخاب کنیم تا بتوانیم کارهای کسب و کار موقعیت فعلی خود را پیش ببریم یکی از گزینه ها برای خرید کروم بوک می باشد. کروم بوک سیستمی است فوق العاده کم هزینه و سبک می باشد و برای مصرف روزانه ساده هستند. که زیاد به گوش هرکسی نخورده است و تقریبا از نظر شناخته شدن بودن به پای لپ تاپ نرسیده است. سوالی که بیشتر ذهن کاربران را درگیر کرده است این است که آیا چنین پلتفرمی می تواند نیاز روزمره را برآورده سازد؟ در این مقاله ما می خواهیم به معرفی کروم بوک بپردازیم اینکه کروم بوک چیست؟ چه تفاوتی با لپ تاپ دارد؟ چه مشخصاتی دارد کروم بوک بخریم یا لپ تاپ ؟ کروم بوک چه کارهایی می تواند انجام دهد و دیگر توضیحاتی از این قبیل که ما را برای یک انتخاب بهتر یاری می کند. در ادامه مقاله با رایانه کمک همراه باشید.
رفع مشکلات آفیس با کارشناسان فنی رایانه کمک : از طریق تلفن ثابت 9099071540 و از طریق موبایل 0217129
کروم بوک چیست؟
به طور مختصر و مفید کروم بوک لپ تاپی براساس اینترنت است که با هدف و کاربری آسان برای کاربرانی طراحی شده است که خواسته های محدودتری از لپ تاپ دارند. در ظاهر شبیه لپ تاپ هستند اما در واقع دنیای متفاوت از سیستم سخت افزار لپ تاپ دارند. تمام آنچه در یک کروم بوک می بینیم یک صفحه ورد زیبا به همراه مرورگر اینترنت می باشد.مرورگر آن اینترنت شرکت گوگل به نام کروم می باشد.این سیستم ها در واقع مقدمه ای برای ورود گوگل به حوزه لپ تاپ ها محسوب می شوند. و در حال اجرای سیتستم عاملی هستند که برای ورود به دنیای وب طراحی شده اند.کروم بوک ها عاری از هرگونه موارد غیر ضروری هستند. هنگامی که با حساب کاربری خود وارد سیستم شویم تنظیمات کروم ( اپلیکیشن ها و افزونه ها) با این دستگاه همگام سازی خواهد شد. فضای کاربری یک کروم بوک به سبک سیستم عامل ویندوز طراحی شده است لانچر اپلیکیشن ها را در خود جای داده است و دارای نوار وظیفه و سیستم تری (system tray) هم می باشد. تفاوت اصلی این است که کروم بوک تنها می تواند مرورگر وب کروم را به همراه اپلیکیشن های آن اجرا کند. و تقریبا دو جز جدانشدنی هستند.از آنجایی که این سیستم پیچیده نیست در آن با ویروس های معمولی ویندوز مواجه نیستیم. برنامه استارت اپ در آن وجود ندارد.هنگ نمی کند و به طور کلی با این تفاسیر یک لپ تاپ باریک خواهیم داشت که بسیار سریع راه اندازی می شود دارای نسخه رومیزی مرورگر کروم است و از کیبورد و تاچ پد نیز پشتیبانی می کند.
پیشنهاد میکنم مطلب ” چگونه می توان صدا را در سیستم کروم بوک راه اندازی کرد؟ ” هم مطالعه کنید
بیشتر بخوانیم: آپدیت مک بوک چگونه انجام می شود؟
کروم بوک ها چه تفاوتی با لپ تاپ دارند؟
اولین و مهمترین مورد برای انتخاب سیستم مناسب این است که بدانیم کدام یک برای ما کارایی مناسب تری دارد. اغلب کاربران بین دو گزینه کروم بوک و لپ تاپ تردید دارند و آشنایی با تفاوت های این دو ما را جهت انتخاب قطعی یاری می کند. به طور کلی کروم بوک ها با لپ تاپ های عادی تفاوت دارند چرا که کروم بوک ها در یک رده بندی مخصوص قرار می یگرند و شبیه نوت بوک ها هستند حمل آسانی دارند و سرعت خوبی ارائه می کنند. و اما به سیستم عامل متفاوتی مجهز شده اند. در این قسمت به مقایسه کروم بوک و لپ تاپ و اینکه سیستم عامل کروم یا Chrome OS چیست ؟ بیشتر می پردازیم تا ببینیم کدام کارایی بهتر دارند.
کروم بوک ها لپ تاپ های ارزان قیمت و سبک وزن هستند که به پلت فرم کروم (chrome) شرکت گوگل مجهز شده اند. بیشتر فعالیت های خود را در فضای ذخیره سازی ابری انجام می دهند. این دستگاه ها عموما در اندازه اولترابوک ها با یک سبک طراحی باریک ساخته شده اند. اغلب کروم بوک ها در فضاهای آموزشی مورد استفاده قرار می گیرند
سیستم عامل
سیستم عامل کروم با لپ تاپ متفاوت می باشد کروم بوک ها سیستم عامل کروم او اس بهره می برند. و این پلتفرم بارزترین مشخصه آنها محسوب می شود. اگر تا به حال از مرورگر کروم استفاده کرده باشیم می دانیم که فضای کار در کروم او اس چگونه است. پلتفرم کروم او اس همان مرورگر گوگل کروم می باشد با نسخه پیشرفته تر و به میزان زیادی بر سرویس های گوگل مانند گوگل داکس و جیمیل و گوگل درایو متکی می باشد. خلاصه می توان گفت لپ تاپی که یک پلت فرم کروک او اس دارد یک کروم بوک به شمار می آید.
فضای داخلی محدود
کروم بوک ها به علت کارایی کم و وزن سبک ساخته شده اند و برای اینکه عملکرد سریعتری را ارائه کند نیازی به یک رم و پردازشگر سریع ندارد.کروم بوک ها برای ذخیره کردن محتویات مورد نیاز کاربر ازسیستم ذخیره سازی ابری استفاده می کنند.و برای انجام لیست کارهای کاربر از برنامه شرکت گوگل استفاده می کند.و برای همین اغلب حافظه کم و محدودی دارند و نمی توانند به راحتی لپ تاپ ها نسخه های پر حجم فتوشاپ و نرم افزار های گرافیکی و یا مجموعه نرم افزاری آفیس مایکروسافت را اجرا کنند.
مشخصات فنی
نمایشگر کروم بوک ها در اندازه ای بین 11.6 تا 15.6 اینچ مرسوم است. و اغلب با رزولیشن اچ دی عرضه می شوند. در مواردی محدود با نمایشگرهای لمسی نیز ارائه شده اند.
پردازشگر کروم بوک ها اینتل سلرون دو هسته ای با فرکانس” GHz 20 ” می باشند.
رم بیشتر کروم بوک ها 2 تا 4 گیگابیتی عرضه می شوند این رم ها برای انجام کارهایی که از یک لپ تاپ رده متوسط انتظار داریم کافی هستند اما در مقایسه با رم های 16 گیگابایتی لپ تاپ های متداول در بازار چندان تعریفی ندارند.
پورت های اتصالی در کروم بوک ها شبیه پورت های لپ تاپ می باشد با این تفاوت که تعداد پورت ها در این دستگاه کمتر است.
باتری عادی کروم بوک می تواند بین 7 تا 9 ساعت کارایی داشته باشد تقریبا چند ساعت نسبت به باتری های لپ تاپ معمولی کمتر است
حافظه داخلی کروم بوک ها محدود می باشد. کروم بوک ها فاقد دیسک سخت هستند زیرا بیشتر داده ها به صورت آنلاین انجام می شود
به طور خلاصه
کروم بوک ها در مقایسه با لپ تاپ ها شاید فضای خیره سازی زیادی نداشته باشند اما سرعت و عملکرد بسیار بالایی دارند به طوری که پس از روشن کردن آن ها بلافاصله می توانیم کار خود را انجام دهیم. و از آنجایی که قدرت کمتری دارند کارهای سنگین را نمی توان با آنها انجام داد. برای فضای آموزشی بسار مناسب هستند و در دنیای تجارت برای افرادی که به دنبال دستگاه های اقتصادی و قابلیت پخش مطالب به صورت آنلاین هستند بسیار کاربردی می باشد.
.
پاسخ به سوالات متداول کاربران در رابطه باChrome OS چیست ؟
در این قسمت به تعدادی از سوالات کاربران در رابطه با کروم بوک ها (Chromebook) پاسخ خواهیم داد. کارشناسان مجرب و متخصص رایانه کمک برای ارائه خدمات کامپیوتری خود از طریق تماس تلفنی و پاسخگویی آنلاین به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستند
شما می توانید برای دریافت پاسخ سوال های خود از طریق تلفن های ثابت با شماره 9099071540 و از طریق موبایل با شماره 0217129 با کارشناسان رایانه کمک در ارتباط باشید.
کروم بوک چیست؟
کروم بوک ها لپ تاپهایی هستند که سیستم عامل کروم را به جای ویندوز یا مک او اس معمول اجرا می کنند و سیستم عامل کروم به سادگی یک افزونه از مرورگر گوگل کروم است
آیا امکان نصب برنامه های ویندوز بر روی کروم بوک می باشد؟
خیر. کروم بوک سیستم عامل کروم را اجرا می کند و نمی توانید برنامه های ویندوز یا مک را بر روی آن اجرا کنید.
حافظه داخلی کروم بوک به چه صورت است؟
کروم بوک ها حافظه داخلی زیادی ندارند. در اکثر مدلها 32 گیگابایت فضای ذخیرهسازی وجود دارد، اما برخی از آنها حافظه 64 گیگابایتی و حتی 512 گیگابایت دارند. اما قابلیت پشتیبانی از کارت اس دی را دارند
خلاصه از آنچه خواندیم
در این مقاله به آشنایی با سیستم عامل کروم و Chromebook و بررسی اطلاعاتی در رابطه با سیستم کروم بوک پرداختیم اینکه کروم بوک چیست؟ چه مشخصاتی دارد ؟ کروم بوک نسبت به لپ تاپ چه ویژگی هایی دارد و کدام یک کارایی بهتری برای کاربر دارند تفاوت کروم بوک و لپ تاپ در موارد بارز را شرح دادیم. شما می توانید در صورت داشتن هرگونه ابهام و سوال در رابطه با کروم بوک و این مطالب با کارشناسان ما در شرکت رایانه کمک تماس حاصل فرمایید.
برای ارتباط بیشتر با متخصصین رایانه کمک میتوانید پیج اینستاگرام و اپارات رایانه کمک را دنبال کنید.
شما می توانید برای دریافت پاسخ سوال های خود از طریق تلفن های ثابت با شماره 9099071540 و از طریق موبایل با شماره 0217129 با کارشناسان رایانه کمک در ارتباط باشید.
نظرات و پیشنهادات خود را می توانید بصورت کامنت در صفحه رسمی اینستاگرام رایانه کمک قرار دهید.
جهت رفع مشکلات رایانه و حل مشکلات تلفن همراه خود کافیست با کارشناسان مجرب رایانه کمک تماس گرفته و به صورت شبانه روزی از خدمات غیر حضوری رایانه کمک بهره مند شوید.
شماره های تماس از سراسر کشور:
9099071540 (تلفن ثابت)
021-7129 ( تلفن ثابت و همراه)
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 0 / 5. تعداد امتیازات 0
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.