آموزش روت کردن گوشی های اندرویدی – قسمت دوم
فهرست مطالب
در قسمت اول با مفاهیم روت و کار هایی که باید انجام دهیم آشنا شدیم . در این قسمت گروه فنی رایانه کمک قصد دارد به چند بخش مهم اشاره کند که قبل از روت کردن لازم است انجام دهیم.
در قدم اول Android SDK Platform Tools را دانلود و نصب کنید.
نصب درایورها
برای اطمینان از درستی برقراری ارتباط کامپیوتر خود با گوشی یا تبلت باید دراایور های مناسب آن ها را بر روی کامپیوتر نصب کنید که شامل Usb Driver و درایور های دیگر است .
بعضی از شرکت های تولید کننده گوشی به همراه گوشی خود درایور راه انداز مخصوص به خود را عرضه میکنند . نصب و راه اندازی آن ها بسیار راحت است ، برای بقیه مدل ها هم کافی است در اینترنت سرچ کنید و بهترین درایور را پیدا و نصب کنید.
درایور های راه انداز شرکت های معتبر تولید کننده دستگاه های اندرویدی شامل موارد زیر است :
هر کدام از درایورهایی که مخصوص دستگاه اندرویدی خوتان است را دانلود کنید و طبق دستورالعمل هایی که در اختیارتان میگذارد آن را نصب کنید.
Unlock bootloader
در قدم اول باید bootloader را unlock کنید.
ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که bootloader اصلا چیست؟
Bootloader در واقع یک برنامه سطح پایین است که کار اصلی آن انتقال سیستم ع8امل به حافظه و راه اندازی آن است همچنین تعیین میکند که چه برنامه ای با روشن کردن دستگاه شروع به کار میکند.
بعضی از شرکت های سازنده گوشی شما برای آنلاک کردن بوت لودر مجبورتان میکنند که یک کلید دسترسی بگیرید ، شرکت هایی مانند LG ،HTC ، Motorola ، Sony یک دستورالعمل مرحله به مرحله ای برای انجام این کار در اختیار شما گذاشته اند که باید ابتدا یک حساب کاربری به عنوان توسعه دهنده در وب سایت آن ها ایجاد کنید.
اما کاربران Huawei و Honor به طور رسمی نمیتوانند توسط وب سایت های این شرکت ها درخواست آنلاک کردن بوت لودر آن ها را بدهند و حتما باید از طریق سرویس هایی مانند DC-Unlocker استفاده کنند.
حال سراغ آنلاک کردن بوت لودر میرویم؛
- گوشی خود را در حالت fast boot قرار دهید.
برای fast boot کردن لازم است در ابتدا گوشی خود را Restart کنید ، سپس دککمه پاور و کاهش صدا را به مدت 10 ثانیه نگه دارید این گوشی شما در حالت fast boot قرار خواهد گرفت.
- کلید را دریافت کنید.
دستورات cmd بعد از اینکه گوشی خود را به حالت fastboot بردید یک گوشه که فایل های Android SDK را در آن کپی کرده بودید انتخاب کنید، راست کلیک کنید و گزینه Open a Command Prompt Here را بزنید اگر دستگاه شما از شما کدی خواست ، یک کد با کاراکتر های طولانی دریافت میکنید ککه باید آن را در وب سایت شرکت سازنده کپی کنید و منتظر دریافت ایمیل شرکتی که کلید و دستورالعمل های بعدی را دارد باشید.
- Bootloader را باز کنید
برای باز کردن بوت لودر آن را به سیستم وصل کنید و دوباره به حالت fastboot ببرید و در کامپیوتر محیط command prompt را بازکنید. برای اینکار در منو استارت را تایپ کنید.
در محیط cmd باید برای هرگوشی فرمان جداگانه ای تایپ کنید:
- گوشی nexus : در محیط cmd، fastboot oem unlock را تایپ کنید و اینتر را بزنید.
- گوشی pixel : در محیط cmd، fastboot flashing unlock را تایپ کنید و اینتر را بزنید.
- گوشی Motorola : فرمان oem unlock UNIQUE_KEY ر در محیط cmd تایپ کنید و اینتر را بزنید با این تفاوت که به جای UNIQUE_KEY باید کلیدی که به ایمیلتان فرستاده شده را وارد کنید.
- گوشی htc : فرمان oem unlock unloch_code.bin را در محیط cmd تایپ کنید و اینتر را بزنید فقط بجای bin مسیر فایلی را که از ایمیل شرکت htc دریافت کرده اید را وارد کنید.
برای دیگر گوشی ها شرکت های سازنده روشی برای آنلاک کردن ارئه نکردند ، باید از طریف فرم های معروف اینترنتی مثل XDA Developers forum برای انجام اینکار اقدام کنید .
جهت رفع مشکلات رایانه و حل مشکلات تلفن همراه خود کافیست با کارشناسان مجرب رایانه کمک تماس گرفته و به صورت شبانه روزی از خدمات غیر حضوری رایانه کمک بهره مند شوید.
شماره های تماس از سراسر کشور:
9099071540 (تلفن ثابت)
021-7129 ( تلفن ثابت و همراه)
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 0 / 5. تعداد امتیازات 0
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)