نصب مودم های USB دار
فهرست مطالب
نصب مودم های USB دار
مودم های 3G ، USB دار نسل جدیدی از مودم ها هستند که طرافداران بخصوص خود را پیدا کرده اند زیرا این مودم ها حجم بسیار کمی دارد ، در حد یک فلش رم و حتی محلی دارد برای قرار دادن حافظه جانبی. این محل بعضی اوقات تا 332 گیگا بایت را پشتیبانی می کند.
قرار است در آینده به این مودم های USB دار قابلیت های زیادی چون سرعت 7.2 مگابایت در ثانیه اضافه شود.
از مهم ترین قابلیت های این مودم استفاده از یک سیم کارت بجای خط تلفن است و هر کجا که پوشش خدماتی های تلفن همراه قدرت کافی داشته می توان از آن استفاده کرد و نیازی به ساکن و مستقر بودن کاربر برای استفاده از اینترنت نیست.
نکته قابل توجهی که در مورد این مودم ها وجود دارد نحوه نصب خاص آن هاست که امروز گروه فنی رایانه کمک قصد دارد به شما کاربران عزیز چگونگی نصب مودم های USB دار را آموزش دهد.
طریق نصب و استفاده از مودم های 3G ،USB دار
ابتدا یک سیم کارت تهیه کنید و آن را در داخل یک گوشی همراه قرار دهید و وارد سایت مربوطه شوید تا کد فعال سازی اپراتور را دریافت کنید.
کدی که دریافت کردید را ارسال کنید تا بسته ها برایتان ظاهر شود(قیمت این بسته ها ممکن است تغییر کند):
- بسته یک روزه 1000 تومان
- بسته یک هفته 4000 تومان
- بسته ماهیانه نامحدود 10000 تومان
- بسته شبانه از سرعت 11 تا 8 صبح 3000 تومان
حال در بین این بسته های شما گزینه 1 را انتخاب کنید و منتظر یک پیامک فعال شدن بسته توسط اپراتور بمانید. بعد از دریافت پیام سیم کارت را از گوشی خود خارج کنید و داخل مودم قرار دهید و آن را به USB کامپیوتر خود وصل کنید و سخت افزار مودم به صورت خودکار، برنامه را از روی حافظه دستگاه خوانده و شروع به نصب آن می کند.
زمانی که برنامه نصب شد یک پنل بر روی ویندوز نصب خواهد شد و شامل دسترسی هایی مانند دسترسی های زیر می باشد:
- یک اتصال برای اینترنت
- یک دفترچه تلفن که شامل شماره تلفن هایی که بر روی سیم کارت وجود دارد
- یک پنجره برای ارسال و دریافت پیام کوتاه ، پیام هایی که بر روی سیم کارت وجود دارد
- فکس دیجیتال برای ارسال و دریافت فکس ها
- نماد گوشی برای شماره گیری و تماس تلفنی
- نماد USSD برای تماس های کد دار به خدمات همراه
اگر هریک از این نماد ها برای شما ظاهر نشد نشان دهنده این است که مودم شما توانایی برای چنین خدماتی را ندارد.
حال اگر هر کجا سیگنال اپراتور را داشتید شما هم به اینترنت دسترسی دارید. اپراتور اول برای کاربر در حال حرکت خدماتی ارائه نمی دهد اما اپراتور سوم این خدمات را شامل می شود.
توجه داشته باشید هزینه شما برای یک ماه استفاده از اینترنت فقط همان 10000 تومان می باشد نه بیشتر.
برای نصب این مودم ها دو راه وجود دارد :
- نصب بدون کنترل پانل مودم : ابتدا مانند نصب یک مودم تلفنی وارد نوار ابزار مرورگر شوید و Tool را انتخاب کنید، سپس در قسمت اینترنت آپشن ، صفحه کانکشن ، new connection را انتخاب کنید. تنها فرقی که در این جا وجود دارد این است که در ردیف شماره تلفن *99# را وارد کنید و دکمه connect کلیک کنید تا مودم به اینترنت وصل شود.
تنها مشکلی که در این روش وجود دارد، عدم استفاده از توانایی کنترل های انتقال داده است.
- نصب توسط کنترل پانل مودم های 3G، USB دار : در این روش درج یک یا دو اطلاعات کفایت می کند اما اطلاعات لازم در عکس زیر قابل مشاهده است.
مودم های مختلف از واژه های مختلفی استفاده می کنند ولی معنی آن ها کاملا مشخص است. برای نصب مودم بعد از اتصال آن به پایانه USB سیستم عامل پیام اتصال جدید سخت افزار را اعلام می کند و اما نمی توان آن را نصب کرد. وارد مای کامپیوتر شوید و در کنار راه انداز سی دی ، یک وسیله جدید می بینید که معمولا نماد نصب دارد، وارد آن شوید و بر روی نماد نصب کلیک کنید تا مودم به صورت خودکار نصب شود، سپس کنترل پانل آن را باز کنید و گزینه option را انتخاب کنید و New Connection را کلیک کنید و اطلاعاتی که در عکس مشاهده می کنید را وارد کنید و ذخیره کنید. حال گزینه دیفالت را بزنید تا همیشه این پیکر بندی برایتان آماده باشد. زمانی که دکمه Connection را انتخاب کنید به اینترنت وصل می شوید و بخش نمودار گرافیکی و یا نوشتاری ارسال و دریافت و زمان و سرعت آن نیز برایتان گزارش تهیه می کند که اغلب مودم ها توانایی محدود سازی و یا اعمال کنترل آن ها هم برای شما ایجاد شود.
سرعت اپراتور
سرعت اپراتورها مربوط به منطقه تحت پوشش می باشد. بعضی از اوقات ممکن است در یک منطقه دانلود در حد 27 کیلو باشد ولی بعضی اوقات حتی در ساعات بد . مناطق ضعیف زیر یک کیلو هم می رسد. حداکثر سرعت استاندارد در قرار داد EDGE ، 384Kbps(کیلو بیت در ثانیه ) می باشد.
اگر با طی این مراحل مودم در کامپیوتر شما نصب نشد جای نکرانی وجود ندارد کافی است به دو نکته زیر دقت کنید:
- ممکن است پین کد گوشی شما فعال باشد پس بهتر است در همان گوشی آن را آزاد کنید و در غیر این صورت در همه مودم ها نیز گزینه برای فعال و غیرفعال کردن و یا تغییر دادن آن وجود دارد.
- بعضی از مودم های جدید یا کامپیوتر های قدیمی مشکل دارند و حتی ممکن است که سیم کارت را نبینند و شما بعد از نصب کامل آن نتوانید از آن استفاده کنید. مودم های قدیمی تر مانند موبی دیتا و کوالکام PS860 برای کامپیوتر های قدیمی معمولا پشنهاد می شود.
مودم هایی هم وجود دارد که بسیار پیشرفته می باشد و حتی پیکر بندی اتوماتیک دارند و خود، سیم کارت را تشخیص داده پیکربندی می کنند. مانند مودم دی لینک و یا مودم MSM 6290 که پیکربندی ایرانسل به عنوان پیش گزینه آن برنامه نویسی شده همچنین همراه اول نیز در آن وجود دارد.
جهت رفع مشکلات رایانه و حل مشکلات تلفن همراه خود کافیست با کارشناسان مجرب رایانه کمک تماس گرفته و به صورت شبانه روزی از خدمات غیر حضوری رایانه کمک بهره مند شوید.
شماره های تماس از سراسر کشور:
9099071540 (تلفن ثابت)
021-7129 ( تلفن ثابت و همراه)
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 2.5 / 5. تعداد امتیازات 4
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)