ریست کردن پسورد دامین ویندوز سرور2003
فهرست مطالب
روال طبیعی به این صورت است که شما زمانی که ویندوز سرور 2003 را نصب میکنید با اکانت Local Administrator به ویندوز وارد میشوید.در صورتی که پسورد را فراموش کنید باید اقدام به ریست آن کنید تا بتوانید دوباره به سیستم وارد شوید برای انجام این کار نرم افزار های بسیاری وجود دارد که از جمله آن ها میتوان به Windows Password Remover و یا Reset Windows Password اشاره کرد.
اگر شما از آن دسته کاربرانی هستید که به روی سیستم خود Active Directory را که یک نرم افزار با قابلیت مدیریت user هاست نصب کردید باید بدانید که این برنامه پسورد Administrator را به صورت Domain ذخیره خواهد نمود.در همین صورت است که با فراموش کردن پسورد خود در این شرایط شما باید پسورد Domain Administrator را ریست کنید که نرم افزار هایی که در بالا به آنها اشاره شد این قابلیت را ندارند و فقط میتوانند Local Administrator را ریست کنند.
اما اگر در این موقعیت قرار گرفتیم چه؟باید از چه نرم افزاری استفاده کنیم؟
گروه فنی رایانه کمک در این مطلب به آموزش ریست کردن Domain Administrator با استفاده از نرم افزار Windows Password Unlocked Enterprise میپردازد.
روش کار با نرم افزار Windows Password Unlocked Enterprise :
برای ریست کردن پسورد دامین ویندوز سرور2003 بعد از دانلود نرم افزار و اجرای آن مراحل زیر را باید انجام دهید:
1)ابتدا در صورتی که قصد دارید پسورد Domain را ریست کنید آن را انتخاب نمایید.
2)همانطور که مشاهده میکنید شما میتوانید فایل های ریست کننده Domain را هم به روی CD و هم فلش مموری رایت کنید.که یک مدل آن را باید انتخاب نمایید.
3) به روی همان سروری که قرار است پسورد Domain آن را ریست کنید CD مورد نظر را BOOT کنید.
4)در پنجره نمایش داده شده باید روش ریست کردن پسورد را انتخاب نمایید. که به صورت دو روش برای شما قرار داده شده است.
5)ما در اینجا روش اول را انتخاب میکنیم. پسورد Domain را به Pa123456 تغییر میدهیم.(حساس به حروف کوچک و بزرگ) برای شما مانند تصویر پیامی با عنوان ساخته شدن پسورد دامین جدید نمایش داده میشود که از شما میخواهد به روی OK کلیک نمایید.
6)فلش مموری و یا CD را از سرور جدا کنید وسیستم را ری استارت نمایید.بعد از بالا آمدن سیستم در قسمت نام کاربری Administrator و در قسمت پسورد آن Pa123456 بنویسید.حتما در پایین پنجره نام Domain هم در قسمت Log On To انتخاب شده باشد.